12-årige drenge fra Haslev ville udforske forladt ejendom: Men de skulle aldrig være gået indenfor

Ane Sørensen

378 uger siden

|

10/04/2017
112
Dette er et genrefoto og ikke et billede af det pågældende hus. Foto: Shutterstock
Dette er et genrefoto og ikke et billede af det pågældende hus. Foto: Shutterstock
To unge drenge fik en ubehagelig overraskelse, da de fredag udforskede et hus, som de troede var blevet forladt.

Dagens topnyheder

To 12-årige drenge kom galt afsted fredag aften, da de besluttede sig for at gå på opdagelse i en bygning på Islandsgade i Haslev. De unge drenge troede, at ejendommen var forladt, men der ventede dem en ubehagelig overraskelse, da de trådte indenfor.

Ejendommens ejer opdagede nemlig drengene, og han satte ikke pris på sine ubudne gæster. Derfor ringede manden til en af drengenes far og bad ham om at komme og hente børnene. Men det havde faderen ikke mulighed for at gøre.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

- Drengene fortalte efterfølgende, at de var blevet hevet i håret med en sådan kraft af ejendommens ejer, at de havde mistet store totter, og de havde fået banket hovederne sammen, så en af dem havde fået næseblod, mens den anden havde fået en gevaldig bule både i panden og i baghovedet, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Næste dag fik politiet en anmeldelse om situationen, og de er nu i gang med at finde ejendommens ejer. Begge drenge skal desuden videoafhøres i forbindelse med sagen. 

En britisk dreng kom galt afsted, da han for nylig blev skubbet ind i en metalpæl af en klassekammerat. Den syvårige dreng fik voldsomme skader i hovedet. Moderen har delt hans historie i håb om at standse mobning. Vi advarer om voldsomme billeder.