14-årig pige blev trukket ind i buskads og voldtaget: Nu er 14-årig dreng anholdt

Foto: Shutterstock.com

En 14-årig dreng er blevet anholdt, da han mistænkes for at stå bag en voldtægt af en jævnaldrende pige i en park.

En 14-årig dreng er blevet anholdt, da han mistænkes for at stå bag voldtægten af en jævnaldrende pige. Hun blev trukket ind i et buskads i en park i Wigan, hvor hun blev voldtaget.

Læs også

Gift mand forgiftede sin gravide elskerinde for at få hende til at abortere

Ifølge Daily Mail blev offeret udset, da hun gik på et område i den sydlige del af Westleigh Park i Leigh torsdag eftermiddag.

I løbet af lørdagen har det lokale politi anholdt en 14-årig dreng, der angiveligt skulle stå bag voldtægten. Han er i øjeblikket tilbageholdt af politiet, da han skal afhøres om sagen.

Politiet har udtalt, at hændelsen fandt sted mellem kl. 16 og kl. 17.30, hvor den 14-årige pige blev antastet af en dreng eller mand, som derefter trak hende ind i et buskads.

Mark Kenny fra Greater Manchester Police har opfordret alle, der har information om sagen til at træde frem.

"Dette har været en hurtig efterforskning, og som et resultat af vores undersøgelser har vi nu foretaget en anholdelse," sagde han.

"Mens folk i området fortsat vil se øget tilstedeværelse af politiet i aften og i løbet af de kommende dage, vil jeg gerne understrege, at vi ikke vurderer, at der er nogen trussel mod offentligheden efter dette overgreb."

"På dette stadie i vores efterforskning søger vi ikke nogen yderligere i forbindelse med denne hændelse. Dog vil jeg gerne opfordre alle med information til fortsat at tage kontakt til os, hvis man ikke allerede har gjort det."

Læs også

Mand anholdt: Inficerede bevidst 22 personer med coronavirus

"Jeg vil også gerne takke de medlemmer af offentligheden, der allerede er trådt frem med information. Vores tanker forbliver hos pigen og hendes familie, mens hun fortsætter med at modtage pleje fra vores specialister."

 

Dagens Gossip