15-årig truede og tævede 14-årig i TikTok-video: Nu er han dømt

Foto: Shutterstock.com

En 15-årig dreng truede og tævede en 14-årig, mens han optog en video af episoden. Videoen blev senere delt på det sociale medie TikTok.

En 15-årig dreng er blevet dømt, efter at have truet og tævet en 14-årig dreng, mens han filmede det. I videoen, der blev delt på det sociale medie TikTok d. 25. marts 2021, kan man se en dreng blive slået og truet.

Læs også

Tog politimands tjenestepistol: Holdt den dernæst mod betjentens hoved

Det er en rystende video, som tidligere er blevet beskrevet i flere danske medier. Nu er sagen blevet behandlet af Københavns Vestegnens Politi, hvilket har ført til, at drengen, der både optager videoen samt truer og slår den anden dreng foran kameraet, er blevet dømt.

Det skriver B.T.

Gerningsmanden var 15 år gammel på gerningstidspunktet, hvorfor han er over den kriminelle lavalder. Det har medført, at han er blevet idømt en fængselsstraf. Han er nemlig blevet idømt ti måneders betinget fængsel for røveri, vold og trusler begået i Albertslund 28. juli 2020.

Det har Claus Buhr, der er kommunikationsansvarlig for Københavns Vestegns Politi, fortalt til B.T.

På gerningstidspunktet var gerningsmanden sammen med en anden dreng. Han var dog kun 14 år på dette tidspunkt, hvorfor han var under den kriminelle lavalder. Det betyder, at hans sag er blevet behandlet i Ungdomskriminalitetsnævnet, og ikke i det almindelige straffesystem, som den 15-årige gerningsmands.

Den dreng, der blev udsat for det grove overfald, var også blot 14 år gammel, da den chokerende hændelse fandt sted.

B.T. skriver desuden, at sagen endnu ikke helt har fået sin afslutning.

"Københavns Vestegns Politi er i gang med at undersøge, hvordan videoen er kommet ud på TikTok," lød det fra Claus Buhr til mediet, som også tilføjede: "Vi undersøger også mulighederne for at få den fjernet igen."

Læs også

Store mængder energidrik gav 21-årig dreng hjertesvigt

Det betyder altså, at sagen endnu ikke bliver betragtet som afsluttet.

 

Dagens Gossip