16-årig fundet død i trafikulykke - men så opdagede politiet den virkelige årsag til hendes død

Emil Ryttergaard

373 uger siden

|

22/05/2017
112
Hun blev fundet på bagsædet af en forulykket bil. Foto: Privat
Hun blev fundet på bagsædet af en forulykket bil. Foto: Privat
Da politiet blev kaldt ud til en voldsom trafikulykke og fandt en 16-årig pige død på bagsædet, troede de, at der var tale om et uheld. Men sagen viste sig hurtigt at være langt mere kompliceret.

Dagens topnyheder

Det var ikke et normalt trafikuheld, der ventede britisk politi søndag, da de blevet kaldt ud til en kollision mellem en motorcykel og en sort bil lidt uden for den britiske by Leicester. 

På fører- og passagersædet sad to mænd, der ikke var kommet til skade ved ulykken. Men på bagsædet lå 16-årige Megan Bannister livløs. Hun var afgået ved døden, og der var ikke noget at stille op.

De to mænd i den sorte bil var kørt direkte ind i en motorcykel, og motorcyklisten og en passager på motorcyklen begge var kommet alvorligt til skade.  

På grund af de mystiske omstændigheder - at pigen var død, mens mændene ikke havde en skramme - anholdt politiet 28-årige Jason Burder og 27-årige Adam King på ulykkesstedet.

De blev begge blev fremstillet i grundlovsforhør og er nu sigtet for at have slået 16-årige Megan Bannister ihjel ved uagtsomt manddrab, skriver The Sun

Føreren af motorcyklen er endnu ikke blevet afhørt, da føreren samt en kvindelig passager på motorcyklen stadig er indlagt på hospitalet med svære kvæstelser efter påkørslen. 

Politiet fandt den 16-årige pige livløs på bagsædet af en forulykket bil. Foto: Privat

Her ses Megan Bannister med sin mor og søster. Foto: Privat

Politiet har hurtigt kunne udelukke, at Megan Banisster døde ved kollisionen med motorcyklen, og derfor er politiet nu igang med at fastslå den rigtige dødsårsag ved en obduktion.

Politiet mistænker, at de to mænd i bilen kan have været involveret i hendes død:

- En indledende obduktion har ikke afklaret dødsårsagen, og derfor er yderligere tests blevet sat i gang for at finde ud af præcis, hvordan Megan døde. Det er ikke sandsynligt, at hendes død er indtruffet som følge af trafikuheldet, siger Leicester Politi om den mystiske sag.

Desuden har politiet anholdt en 34-årig mand, der er anklaget for at sælge hårde stoffer. 

Manden er blevet anholdt i forbindelse med sagen, men politiet vil endnu ikke afsløre, hvilken forbindelse den 34-årige mand har til den afdøde teenagepige og de to anholdte mænd.

Politiets teori går på, at mændene muligvis bevidst har kørt galt for at skjule en anden forbrydelse eller var på vej til at skille sig af med den afdøde skolepige på bagsædet af bilen.

Politiet er også ved at undersøge mændenes relation til den 16-årige pige, da hun på sin twitterprofil har skrevet en række mystiske beskeder, hvor hun blandt andet har givet udtryk for, at nogen er gået bag om ryggen på hende.

Megan Bannisters familie har i en udtalelse udtrykt deres store sorg over at have mistet deres datter:

- Hun var en skarp, klog og ansvarlig person, som elskede sin familie og venner. Hun havde en stærk viljestyrke og havde sat sig det mål at blive jordemoder. Da vi ved, hvor viljestærk og selvsikker hun var, så er vi sikre på, at hun kunne have realiseret den drøm, siger familien i en udtalelse til The Sun.   

Efterforskningen af den besynderlige sag er i fuld gang. De to mænd skal for retten igen 15. juni.

16-årige Jeanette: 'De ligger på mig. Han griner af mig, og jeg siger nej og prøver at presse ham væk