16-årig lavede dørfis midt om natten: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock.com

En 16-årig dreng og hans kammerater havde sat sig for at lave 'dørfis' natten til søndag. Det kom de dog hurtigt til at fortryde.

Det hører sig til, når man er ung, at man skal lave lidt fis og ballade. De fleste kan ikke se sig fri for at have lavet telefonfis eller ringet på dørklokken hos tilfældige huse, for derefter at stikke af.

En 16-årig dreng fra Allerød havde sammen med et par kammerater valgt, at de ville lave lidt dørfis natten til søndag i deres by. De ringede derfor på flere døre på Kollerødvej, hvorefter de løb væk, men det kom de til at fortryde.

Læs også

Henning samler flasker for at klare sig selv: Nu vil Skat have pengene

Dagen efter klokken 09.45 fik politiet nemlig et opkald, og det kom fra den 16-årige dreng, der anmelde et overfald.

I løbet af nattens drillerier dukkede en fremmed mand pludselig op, og han konfronterede drengene med deres drengestreger.

Det endte med fysisk håndgemæng, hvor den fremmede mand og den 16-årige dreng endte på jorden, og her fik den 16-årige adskillige skrammer og knubs. Det fortæller Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Da den 16-årige dreng havde indgivet sin anmeldelse til politiet blev flere af de andre drenge afhørt, og det førte til, at en 29-årig mand blev afhørt og sigtet for vold.

Der er dog ingen tvivl om, at de unge drenge fik sig noget af en forskrækkelse, og de holder sig nok fra at ringe på døre lige foreløbigt.

Læs også

Uhyggelig besked fra Skat: Måske får du ikke hele din løn

Midt om natten

Her finder du Midt om natten tekst og melodi til Kim Larsen populære sang.

 

Dagens Gossip