16-årig tog på date: Det kom han til at fortryde

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

En 16-årig dreng vil højst sandsynligt ønske, at han var blevet hjemme i går. Han aftalte nemlig at mødes med en pige, men da han mødte op fik han i stedet tæsk.

Der er altid noget spænding forbundet med at skulle på date med en person man godt kan lide, men det stævnemøde en 16-årig dreng skulle på i går, bød alligevel for lidt for meget spænding.

Ifølge Nordsjællands Politi havde en 16-årig dreng skrevet med en en jævnaldrende pige, og de havde aftalt at mødes ved Helsingør Station.

Læs også

Har du set Elsebet? 81-årig dement kvinde forsvundet i nat

Da den 16-årige dreng dukkede op,  stod pigen klar, men hun var ikke alene. Hun havde sin veninde og en dreng med, som gerne ville tale lidt med den 16-årige.

De gik derfor lidt væk fra stationen, og da de endte på Stengade, blev den 16-årig dreng overfaldet og tildelt både skub, slag og spark. Det resulterede i, at den 16-årige dreng måtte en tur på skadestuen.

Sådan så overfaldsmanden ud

Nordsjællands Politi skriver, at overfaldsmanden beskrives som værende udenlandsk af udseende og i alderen 16 til 18 år. Han skulle være mellem 175 til 185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var brun i huden, havde sort mellemlangt hår, og så var han iført en sort dynejakke, mørkeblå jeans og sorte kondisko.

Skulle du have informationer om, hvem overfaldsmanden er, vil Nordsjællands Politi gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Læs også

Ny art af edderkopper opdaget - Får din hud til at rådne op

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip