Ny art af edderkopper opdaget - Får din hud til at rådne op

Foto: UNAM

Forskere har fundet en ny type edderkop, som man bestemt ikke har lyst til at blive bidt af. Giften vil nemlig få din hud til at rådne op.

Man skulle tro, at mennesker efterhånden har fundet og lært det meste. På daglig basis bliver menneskeheden dog fortsat klogere, og der bliver konstant opdaget nye ting.

Forleden lykkedes det et hold forskere at finde en ny helt edderkoppeart, som har en modbydelig kraftig gift i sig.

Læs også

Kvindes fantastisk tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

Edderkoppen blev fundet i Mexico, og i første omgang troede de, at der var tale om arten Loxosceles Misteca, som de har kendt til i rigtig mange år, men efter de havde taget forskellige test, viste resultaterne, at der var tale om en helt anden slags edderkop.

De har givet den navnet Loxosceles tenochtitlan, og det er en rædselsfuld fætter, der ikke blot ser skræmmende ulækker ud, men som også indeholder en kraftig gift.

Ifølge forskerne fra det mexicanske universitet UNAM, så kan giften hurtigt ødelægge menneskehud, inden den får huden til at rådne op og dø. Der kan komme hudlæsioner på op til 40 centimeter, og det estimeres at ville tage flere måneder, før at huden kommer sig igen.

Ifølge forskerne vil der også ofte komme et permanent ar.

Du kan se edderkoppen i opslaget herunder, som det mexicanske universitat lagde ud på deres Twitter-profil den 2. december.

Edderkoppen lever heldigvis ikke herhjemme, og du vil derfor ikke støde på den medmindre du planlægger en ferie til Mexico. Desværre så er det ikke kun i naturen, at edderkopper vandrer rundt, den kan nemlig godt lide at være indendørs.

En af forskerne ved navn Valdez-Mondragon fortæller, at edderkoppen nyder godt af temperaturen, luftfugtigheden samt den mad, de kan få i menneskers hjem, og derfor vil det ikke være usandsynligt at støde på sådan en edderkop derhjemme.

Læs også

Så længe lever en edderkop i din støvsuger

 

 

Dagens Gossip