16-årige Victoria har været forsvundet i over to måneder: Nu beder politiet om hjælp

Nils Würtzenfeld

363 uger siden

|

25/07/2017
112
Foto: Privat/Østjyllands Politi
Foto: Privat/Østjyllands Politi
En østjysk pige har været forsvundet siden 12. maj. Nu beder politiet om hjælp til at finde hende.

Dagens topnyheder

Tirsdag valgte Østjyllands Politi at efterlyse 16-årige Victoria Adelhaid Andersen, der har været forsvundet i mere end to måneder.

Den 16-årige pige er ikke blevet set siden 12. maj, hvor hun forlod institutionen Ny-Start Markusminde i Sabro ved Aarhus, hvor hun er anbragt.

Det oplyses i pressemeddelelsen fra politiet, at Victoria tidligere er gået fra institutionen, men at hun altid er vendt tilbage.

Foto: Privat/Østjyllands Politi

Det er dog ikke sket denne gang, og siden har både Victorias mor og institutionen modtaget mails, der angiveligt skulle være fra Victoria.

Politiet har dog mistanke om, at det er nogle andre, der står bag de afsendte mails, og at disse personer har hjulpet Victoria med at gå under jorden.

Foto: Privat/Østjyllands Politi

Politiet frygter ikke, at der er sket Victoria noget, men da hun er under 18 år og anbragt på institution, vil der blive gjort alt for at få hende tilbage dertil.

- Hvis nogen har hjulpet hende med at gå under jorden, er det en overtrædelse af straffelovens § 215, der siger, at: Den, som unddrager en person under 18 år forældres eller anden rette vedkommendes myndighed eller forsorg eller bidrager til, at han unddrager sig sådan myndighed eller forsorg, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år, skriver Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra borgere der ved, hvor Victoria opholder sig, eller som har kendskab til, hvem der eventuelt har hjulpet hende med at gå under jorden.

Oplysninger i sagen kan rettes til Østjyllands Politi på telefon 114.

Læs også: Par tog hjem til mand i Randers for at købe hans bil - men sælgeren fik en ubehagelig overraskelse