17-årige Marcus overfaldet af 7 indvandrerdrenge: Nu har de fået deres straf

Foto: Marcus Alexander Aroli

17-årige Marcus blev overfaldet af en indvandrergruppe bestående af syv drenge, da han steg af toget sammen med sin lillesøster. Nu er de syv drenge blevet dømt.

Det skabte genlyd i alle danske medier, da den 17-årige Marcus berettede om en ubehagelig voldsom oplevelse på sin egen Facebook-profil.

Tilbage i februar kunne 17-årige Marcus fortælle om, hvordan han og hans lillesøster steg af toget på Albertslund Station for at købe en sodavand.

Læs også

Marcus blev overfaldet af indvandrergruppe på togstation: De gjorde det, fordi de kedede sig

På vej tilbage mod toget blev de passet op af syv indvandrerdrenge, der af uvisse årsager valgte at gå til angreb på den unge dreng.

Hans lillesøster kunne blot se på i rædsel, mens Marcus fik tæsk, og mens det stod på, vidste han ikke, om han ville overleve.

“De er syge i hovedet, og kendte dem ikke engang. Det forfærdelige af det hele er at de kun gjorde det fordi der skulle ske noget af ren kedsomhed. JEG KUNNE HAVE VÆRET DØD!” skrev Marcus blandt andet i sit opslag.

Blandede straffe

Heldigvis så lykkedes det politiet at finde frem til de syv indvandrerdrenge, der var gået amok på Marcus. De blev anholdt og sigtet for vold, og de er alle syv blevet dømt.

Retten i Glostrup har vurderet, at alle syv begik vold, men de har også vurderet, at der var forskellige roller i forbindelse med overfaldet, og derfor har de fået forskellige straffe.

Den mindste straf er på 30 dages fængsel, mens den største straf lyder på seks måneders fængsel. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Alle de dømte er i alderen 15 til 17 år, og deres sag sendes derfor videre til Ungdomskriminalitetsnævnet, som skal tage stilling til de endelige vilkår.

Læs også

Direktør: Mette Frederiksen begik en kæmpe fejl

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip