18-årig mand fra Hillerød risikerer 8 års fængsel: Forgiftede kollega med toiletrens

Den 18-årige mand forgiftet en ældre kvindelig kollega på sin arbejdsplads. Foto: Shutterstock

Den yngre mand er blevet anholdt og sigtet, efter at have forsøgt at forgifte sin kollega.

 En 18-årig mand fra Hillerød er blevet anholdt og sigtet for at forgifte sin kollega. 

Den 18-årige mand arbejdede som rengøringsassistent i Frederiksborg Centeret, og det var i her, at han onsdag eftermiddag d. 24 januar hældte toiletrens i en 54-årig kvindelig kollegas energidrink, skriver sn.dk. 

Den kvindelige kollega måtte hasteindlægges på nærmeste hospital efter at have drukket af dåsen og er stadigvæk sygemeldt fra sit arbejde efter den voldsomme episode. 

Efter episoden er den 18-årige mand blevet bortvist og fyret, mens også to andre mandlige kollegaer på henholdsvis 17 og 20 år også måtte forlade deres job. Nu rejser politiet så sagen mod den 18-årige, og kendes han skyldig, kan han risikerer op til otte års fængsel.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

- Den 18-årige mand er sigtet efter paragraf 252, da han i en hensynsløs mеde har voldt fare for liv og førlighed for et andet menneske. Vi er nået langt, men sagen skal fremsendes til en anklager, sе den er ikke afgjort på nogen måde endnu, siger politikommissær Morten Riisager-Pedersen fra Nordsjællands Politi.

Toiletrens er meget ætsende og derfor farligt at indtage, da rengøringsmidlet kan opløse vævet i mundhulen og svælget. Foto: Scanpix

Det er uvist, hvilken rolle de to andre unge mænd havde i forbindelse med forgiftningen, men hos centerets ledelse har man besluttet, at mændene ikke er velkomne - hverken som ansatte eller almene kunder.

Læs også

Kirstin bad om ketchup til sine børns burgere på Circle K: Ekspedientens svar fik hende til at tabe kæben

- Der er én, som har gjort det, og om de andre to er involveret eller ej, ved vi ikke, men de tre er ikke længere i rengøringsafdelingen for at skabe ro i teamet. De er heller ikke velkommen i Frederiksborgcentret mere, siger direktør for Frederiksborgcentret Carsten Larsen til Sjællandske.

Offeret er en 54-årig kvinde, der oprindeligt kommer fra Thailand, og Carsten Larsen oplyser, at den voldsomme episode har taget hårdt på hende psykisk. 

Har du hår på brystvorterne? Så kan du blive ramt af denne alvorlige lidelse

 

Dagens Gossip