18-årig mand frygtede indbrud og ringede til politiet: Da betjentene ankom, blev han selv sigtet

Foto: Politiet

En 18-årig mand skulle nok have undladt at ringe til politiet, da han frygtede, at nogen var ved at trænge ind i hans hjem.

Tirsdag aften klokken 22.17 modtog politiet et opkaldt fra en adresse i Nykøbing, hvor en opskræmt 18-årig mand frygtede, at nogen var ved at trænge ind i hans hjem.

Det skriver Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi i deres døgnrapport.

I telefonen fortalte den unge mand, at flere ukendte personer havde banket på hans dør og ville ind i lejligheden. Det var ikke lykkes for personerne at komme ind, men den 18-årige frygtede alligevel for sin sikkerhed, og derfor besluttede politiet at sende en patrulje til stedet.

Læs også

Drama på jysk skole: Maskeret mand forsøgte at bortføre 4. klasses-pige - slæbte hende henad fortovet

Da betjentene ankom til adressen, var der dog ingen spor af mistænkelige personer, men da man bankede på ved lejligheden for at snakke med den 18-årige, fik politiet alligevel noget ud af deres besøg.

For i lejligheden hos den 18-årige fandt betjentene tilfældigvis en klump hash på seks gram, og den uheldige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Læs også

44-årig fynbo gik amok ved tandlægen, da en særlig patient blandede sig: Endte med peberspray og anholdelse

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip