18-årig voldtaget af falsk taxachauffør: Nu beder politiet om hjælp

Foto: Shutterstock

En 18-årig kvinde blev natten til søndag voldtaget af føreren af en ‘pirattaxa’ i Vejle. Nu beder politiet om hjælp til at opklare forbrydelsen.

Natten til søndag 21. oktober blev en 18-årig kvinde voldtaget af en ukendt gerningsmand, da hun var på vej hjem fra byen i Vejle. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken var 02.40, da kvinden prajede - hvad hun troede var - en taxa i Vejle midtby. Efterforskningen i sagen har dog afdækket, at der formentligt var tale om en såkaldt ‘pirattaxa’ - altså et privat køretøj, hvor føreren tilbyder kørsel mod betaling, som var det en rigtig taxa.

Efter at have sat sig ind i taxaen i området Dæmningen/Havnegade/Banegården, bad den 18-årige om at blive kørt til sin adresse, hvorefter den falske taxachauffør kørte syd ud af byen mod Koldingvej og Højen.

Læs også

Polsk mand anholdt efter klam opførsel: Åben gylp og babyolie i lommen afslørede ham

Ikke langt fra kvindes hjem, standsede chaufføren dog bilen, hvorefter han voldtog kvinden.

Kvinden har efterfølgende beskrevet føreren af bilen som:

  • Mand
  • Cirka 40 år
  • Omkring 180 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Talte dansk, men beskrives at have mellemøstligt udseende
  • Var iført mørkt tøj

Gerningsmanden kørte i en mørk stationcar.

Læs også

Forskere advarer efter vild afsløring: Denne vane er farligere end rygning

Nu retter Sydøstjyllands Politi henvendelse til borgere i Vejle, da man meget gerne have hjælp til at identificere bilen, ejeren eller chaufføren.

- Har du lagt mærke til en ’pirattaxa’ i Vejle midtby natten til søndag – eller har du tidligere oplevet den omhandlede bil i nattelivet? Ved du andet, der kan hjælpe os? Ring til os på 114, lyder det fra Sydøstjyllands Politi.

 

Dagens Gossip