18-årig voldtaget af falsk taxachauffør: Nu beder politiet om hjælp

Foto: Shutterstock

En 18-årig kvinde blev natten til søndag voldtaget af føreren af en ‘pirattaxa’ i Vejle. Nu beder politiet om hjælp til at opklare forbrydelsen.

Natten til søndag 21. oktober blev en 18-årig kvinde voldtaget af en ukendt gerningsmand, da hun var på vej hjem fra byen i Vejle. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken var 02.40, da kvinden prajede - hvad hun troede var - en taxa i Vejle midtby. Efterforskningen i sagen har dog afdækket, at der formentligt var tale om en såkaldt ‘pirattaxa’ - altså et privat køretøj, hvor føreren tilbyder kørsel mod betaling, som var det en rigtig taxa.

Efter at have sat sig ind i taxaen i området Dæmningen/Havnegade/Banegården, bad den 18-årige om at blive kørt til sin adresse, hvorefter den falske taxachauffør kørte syd ud af byen mod Koldingvej og Højen.

Læs også

Polsk mand anholdt efter klam opførsel: Åben gylp og babyolie i lommen afslørede ham

Ikke langt fra kvindes hjem, standsede chaufføren dog bilen, hvorefter han voldtog kvinden.

Kvinden har efterfølgende beskrevet føreren af bilen som:

  • Mand
  • Cirka 40 år
  • Omkring 180 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Talte dansk, men beskrives at have mellemøstligt udseende
  • Var iført mørkt tøj

Gerningsmanden kørte i en mørk stationcar.

Læs også

Forskere advarer efter vild afsløring: Denne vane er farligere end rygning

Nu retter Sydøstjyllands Politi henvendelse til borgere i Vejle, da man meget gerne have hjælp til at identificere bilen, ejeren eller chaufføren.

- Har du lagt mærke til en ’pirattaxa’ i Vejle midtby natten til søndag – eller har du tidligere oplevet den omhandlede bil i nattelivet? Ved du andet, der kan hjælpe os? Ring til os på 114, lyder det fra Sydøstjyllands Politi.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip