20-årig kørte i Taxa for 1.396 kroner men kunne ikke betale: Så kom han med bizar undskyldning

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

En 20-årig mand havde angiveligt ikke penge til at betale for den 70 kilometer lange taxatur, der var fra Aalborg til Hirtzhals.

Hvis man bestiller en taxa til at køre sig hjem, så er det en rigtig god ide at have penge nok til at betale for turen. For en 20-årig mand skulle det dog vise sig ikke at være tilfældet, og han kom endda ud på en længere køretur.

Læs også

Her er den første person der vaccineres med den 'danske'-vaccine

Ifølge Nordjyllands Politis døgnrapport, så skriver de, at den 20-årige mand havde bestilt en taxa til at køre fra Aalborg og cirka 70 kilometer nordpå til Hirtshals.

Da taxaen ankom til destinationen, var der bare det problem, at den 20-årige mand ikke kunne betale taxachaufføren. Han havde nemlig ingen kontanter eller betalingsmidler på sig.

Taxachaufføren så derfor ingen anden udvej end at kontakte politiet, som kom og sigtede manden for bedrageri.

Bizar undskyldning

Den 20-årige mand kom dog på en undskyldning for, hvorfor han ikke havde nogle penge. Han påstod nemlig, at han havde mistet alle sine personlige ejendele i en partybus for 14 dage siden.

Uanset om dette skulle være sandt eller ej, så kunne den 20-årige dog ikke forklare, hvordan han havde tænkt sig at afregne for køreturen med taxachaufføren.

Hverken første eller sidste gang det sker

Det er ikke første gang, at en eller flere personer har forsøgt at komme gratis med taxaen. Tilbage i oktober 2019 forsøgte tre unge kvinder at snyde sig til en gratis taxatur, og det lykkedes i første omgang.

De tre kvinder tog en taxa fra Amagerbrogade i København til Læssøegade i Aarhus, men da taxaen nåede til adressen, stak de tre kvinder af uden at betale regningen, som lød på 5.415 kroner.

De tre kvinder blev efterfølgende efterlyst, men det blev aldrig meldt ud, om det lykkedes politiet at finde dem.

Læs også

Kæmpe forandring: Jysk overvejer at “ændre strategi”

 

 

 

Dagens Gossip