21-årig udsmykkede sin bil med dildoer - Det blev dyrt

Foto: Shutterstock.com

Det kan måske virke som jordens sjoveste ide, når man vælger at spænde dildoer fast på tagboksen af sin bil, for derefter at køre en tur. Politiet synes dog ikke, at det var særlig sjovt.

En 21-årig mand tænkte formentlig, at han ville være rigtig morsom, og han valgte derfor at udsmykke sin bil med to dildoer. De blev placeret på tagboksen af bilen, og derefter valgte han at køre rundt og vise sin nye udsmykning til folk i Horsens.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Det var formentlig en ide, hvor der ikke var langt fra tanke til handling, men den 21-årige mand fra Horsens skulle måske have brugt et par minutter mere på at tænke over de mulige konsekvenser. Politiet var nemlig knap så fornøjede, da de valgte at hive ham ind til siden, hvor de belønnede hans udsmykning med en bøde.

Krænker folks blufærdighed

Bilisten blev stoppet klokken 01:45 natten til søndag, hvor han kom kørende på Fussingvej. Her fortalte politiet, at dildoer bør blive hjemme i soveværelset, og ikke bør benyttes som udsmykning på en bil, der skal bevæge sig rundt i trafikken.

Bilisten modtog en bøde for at forstyrre den offentlige ro og orden, da hans noget anderledes udsmykning kunne anses for at krænke nogle menneskers blufærdighed.

Sydøstjyllands Politi oplyser ikke, hvor mange penge den 21-årige mand fra Horsens måtte punge op med for sit lille stunt. En ting er dog ganske sikkert. Den unge mand vælger nok en anden form for udsmykning, næste gang han skal have pyntet sin bil.

Det er ikke første gang, at Horsens er scene for en bizar hændelse. I løbet af de seneste par uger har der faktisk været flere underlige sager i Horsens. Blandt andet faren der fik brækket sin næse af en 36-årig mand, da han købte en pakke cigaretter. Det hele var blot en misforståelse. En misforståelse der kostede en tur i fængslet.

Læs også

Brækkede næsen fordi han købte en pakke sort Prince

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip