22-årig fynsk mand dolkede sin hund ihjel til havefest - ville aflive den efter dårlig opførsel

Kristine Bugbee

363 uger siden

|

30/07/2017
112
Arkivbillede.
Arkivbillede.
En 22-årig mand fra Glamsbjerg på Fyn er blevet sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven og risikerer op til to års fængsel, efter at han lørdag aften aflivede sin hund med en kniv til en privatfest.

Dagens topnyheder

En havefest på Fyn tog en dramatisk drejning sent lørdag aften, da en 22-årig mand valgte at dræbe sin egen hund med kniv foran chokerede gæster. Det skriver Fyens.

- Hunden havde bidt nogle af gæsterne til en sammenkomst, hvilket resulterede i, at en af de tilstedeværende besluttede sig for at straksaflive hunden med en kniv og efterfølgende grave den ned i et skovareal, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Søren Frederiksen, til Fyens Stiftstidende. 

Efter den brutale aflivning valgte nogle af gæsterne at ringe efter politiet, som modtog anmeldelsen klokken 23.15.

Den 22-årige mand forklarede til politet, at hunden tidligere havde bidt folk, og at han besluttede sig for at slå den ihjel med det samme, da den bed ham til festen. 

Politibetjentene på stedet vurderede, at aflivningen ikke var sket i overensstemmelse med dyreværnsloven, og derfor blev den 22-årige kortvarigt anholdt i forbindelse med sagsbehandlingen på stedet. Han blev dog straks løsladt igen, men er fortsat sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven.

Det er ikke oplyst, hvilken race hunden var, men Søren Frederiksen fra Fyns Politi fortæller, at der er tale om en voksen hund.

En overtrædelse af dyreværnsloven kan give alt fra bøde til to års fængsel. 

Mand kom løbende mod kvinde med kuvert i hånden efter indkøb i Aldi - så fik hun en grim overraskelse