22-årig mand kørte galt: Da politiet kiggede ind i bilen, blev han anholdt med det samme

Arkivfoto.

En 22-årig mand fra Sydsjælland var mandag involveret i et trafikuheld, men episoden tog en drejning, da politiet undersøgte bilen.

Mandag omkring klokken 13.30 forulykkede en 22-årig mandlig bilist på en strækning mellem Præstø og Faxe på Sydsjælland. Det skriver EB.dk.

Ifølge naboer til ulykken var bilen ved et uheld kørt af en vejen i et sving, hvorefter den slog op til flere kolbøtter for til sidst at ende i en grøft med hjulene i vejret.

Efterfølgende ankom både politi og ambulance hurtigt til ulykkesstedet. Bilisten var heldigvis ikke kommet noget til, men da ordensmagten kiggede ind i bilen, opdagede de op til flere tyvekoster.

- Han er ikke kommet noget til, men han blev taget med tyvekoster i bilen, som han ikke helt kan gøre rede for, fortæller vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, til EB.dk.

Læs også

71-årig østjysk kvinde hørte to brag ved hoveddøren - så skete det uhyggelige

Det viste sig, at den unge mand, udover tyvekosterne, også have brudt lovet ved at køre med alkohol i blodet.

Efterfølgende blev den 22-årige kørt til undersøgelse på Køge Sygehus, og da han atter kunne udskrives ventede en sigtelse for spirituskørsel.

Efter episoden undersøgte politiet området med hunde for yderligere tyvekoster, der kunne være røget ud af bilen under ulykken.

 

Dagens Gossip