23-årig mands dødsfald får nu politiet til at advare mod farlige næsesprays.

Modelfoto: Shutterstock.com

Politiet advarer mod farlige næsesprays efter tragisk dødsfald.

En 23-årig mands dødsfald i Rønde sidste måned kan hænge sammen med, at han har indtaget et farligt stof via en næsespray.

Det får Østjyllands Politi til at advare mod, at man tager imod eller køber næsesprays på gadeplan.

Læs også

Kæmpe stigning: Næsten 1.000 nye smittede

Manden blev fundet død i sit hjem, og politiet mistænkte, at dødsårsagen kunne være narkorelateret. Der blev foretaget en obduktion og en retskemisk analyse af væsken i næsesprayen, som havde ligget ved siden af ham.

Politiet advarer mod farlige næsesprays efter tragisk dødsfald. Foto: Østjyllands Politi.

Resultaterne af undersøgelser har nu vist, at det farlige stof var både i mandens blod og i sprayen. Der er tale om et relativt nyt syntetisk opioidlignende stof, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Flere næsesprays indleveret

I sidste uge fik lokalstationen i Rønde pludseligt indleveret fem tomme næsesprays, som politiet mistænker kan have indeholdt samme stof. De sprays er nu ved at blive analyseret. Desuden er der ved analyse af en beslaglagt næsespray i en sag fra Randers fra august fundet det samme stof. 

”Vi har et helt klart budskab til borgerne. Lad nu være med at eksperimentere med den slags næsesprays. Det kan være livsfarligt at indtage, ” siger vicepolitiinspektør Camilla Nielsen.

Det er endnu ikke endeligt fastslået, hvad den 23-årige døde af, men der er ikke tvivl om, at han har indtaget stoffet inden sin død. 

Har du oplysninger om stofferne, så kontakt Østjyllands Politi via tlf. 114. 

Læs også

Far så sin nyfødte datter: Så forlangte han skilsmisse

 

 

 

Dagens Gossip