23-årig vejlenser opdagede fotovogn: Kort efter kunne politiet ikke se bilisterne

Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix

En 23-årig vejlenser var i drillehumør, da han i slutningen af 2020 opdagede en fotovogn.

Det er ikke mange danskere, der er synderligt begejstrede for politiets ATK-vogne. Hvis man møder sådan en, og der pludselig kommer et rødt skær, så bliver det nemlig en dyr fornøjelse.

En 23-årig mand fra Vejle havde dårlige minder med politiets fotovogne, og derfor satte han sig for at drille en af dem, da han opdagede en.

Læs også

Nu sker det: Stor dag for Prins Christian

Den 16. november 2020 stod politiets fartkontrol nemlig placeret på Prangervej i Fredericia, og det kunne den 23-årige mand altså ikke stå for. Det skriver lokalavisen Vejle Amts Folkeblad.

Han valgte derfor at påbegynde sit ‘drilleri’.

Den 23-årige vejlenser gik således hen til det kamera, der stod placeret tæt ved vejen. Derefter løftede han det op og flyttede det væk, så det ikke længere pegede ud mod vejen.

Vejlenseren er blevet sigtet, men det er ikke det eneste forhold, som domsmandsretten i Kolding skulle tage stilling til.

Manden var nemlig sigtet for intet mindre end 18 forhold. Et af dem var at flytte på fotovognens udstyr, mens han også var tiltalt for at have kørt for hurtigt, kørt i påvirket tilstand, kørt uden kørekort.

Derudover var han også tiltalt for at have stjålet to biler. En i Tørring tæt ved Vejle tilbage i oktober 2019 og en i Vejle måneden efter.

Læs også

9-årig pige ’heldig at være i live’ efter angreb af hamster

 

 

Dagens Gossip