25-årig forsøgte at snyde politiet med cigarettrick - Kostede ham en ekstra sigtelse

En 25-årig mand troede helt sikkert, at han var snedig, da han forsøgte at snyde politiet med et lille trick. Det trick endte dog med at koste manden yderligere en sigtelse.

Klokken 12.42 i går mandag fik politiet et opkald fra en bilist, da han bemærkede en forankørende bil, der slingrede kraftigt og kørte meget usikkert.

En patrulje kørte ud til stedet og fik standset den slingrende bil, hvor føreren var en 25-årig mand. Politiet kunne hurtigt se, at manden var kraftigt påvirket af narko, men manden nægtede altså, at han skulle have taget nogen former for stoffer.

Læs også

Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

Fra bagsædet fik den 25-årige mand pludselig rakt en cigaret, som han tog et par sug af. Derefter smed han den ud af vinduet og forklarede, at der var hash i cigaretten, så hvis testen var positiv for narko, så var det derfor.

Politiet gennemskuede ham med det samme

Selvom politiet ikke troede på den 25-årige mand, var de naturligvis nødt til at tjekke op på, om der virkelig var hash i cigaretten, som den 25-årige netop havde smidt ud af vinduet.

Det viste sig ikke at være tilfældet, og dermed kunne den unge mand altså ikke bruge det som undskyldning for, at narkometertesten viste, at han var påvirket af stoffer.

Politiet valgte derfor både at anholde og sigte den unge mand for narkokørsel. Derudover så fik den 25-årige mand også en sigtelse på baggrund af naturbeskyttelsesloven, da han havde smidt en cigaret ud i naturen.

Sidst men ikke mindst fik manden også to sigtelser for at have en defekt baglygte samt et nedslidt dæk.

Læs også

Voldsomt: Kvinde faldt ned fra lejlighed efter flere knivstik

 

Dagens Gossip