Voldsomt: Kvinde faldt ned fra lejlighed efter flere knivstik

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

Politiet skulle mandag aften reagerer på et opkald om en kvinde, der var faldet ud af et vindue. Da de kom frem kunne de se, at kvinden også var blevet stukket flere gange.

En 26-årig kvinde ligger i øjeblikket på hospitalet i en kritisk tilstand, efter at hun flere gange er blevet stukket med kniv, og efterfølgende faldt ned fra sin lejlighed.

Der er fortsat begrænset med informationer, men politiet har formået at anholde tre mænd, der alle opholdt sig i lejligheden, efter at kvinden var faldet ned.

Læs også

“Her befandt tre mænd sig. Vi ved ikke, hvem der har gjort hvad, og derfor er alle tre anholdt, til vi får overblik over det,” fortæller vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Hvad er der sket?

Det hele fandt sted klokken 18:13 på Skovvejen i Kolding, hvor kvinden angiveligt skulle være blevet stukket flere gange med kniv, og derefter faldt ned fra sin lejlighed fra første sal.

Det vides dog endnu ikke, om kvinden selv faldt eller om hun blev skubbet ud. Derudover vides det heller ikke, om det er fra altanen eller et vinduet, at kvinden er faldet ud af vinduet.

Politiet har anholdt tre mænd, hvor den ene er en 37-årig mand, som kvinden tidligere har været partner med. Hans 29-årige bror samt en tredje mand på 26 år, som politiet måske regner med er kvindens nye samlever.

I lejligheden var også det tidligere pars 2-årige barn, som de sociale myndigheder har fået overrakt

Politiet kender endnu ikke til motivet for knivstikkeriet eller faldet, og de havde derfor mandag aften ikke flere kommentarer.

“Jeg kan ikke sige mere nu. Området er stadig afspærret, og vi arbejder på at finde ud af, hvad der foregået i lejligheden,” fortæller Jørn Bystrup.

Læs også

Politiet måtte træde til: Skulle stoppe kæmpe omgang 'gemmeleg' i Ikea

 

 

Dagens Gossip