25-årig mor amok til børnefødselsdag: To pædagoger udsat for vold

Arkivfoto.

Fredag endte en børnefødselsdag i Gribskov med, at politiet måtte tilkaldes, efter to pædagoger var blevet udsat for vold af en forældre.

Hvad der skulle have været en sjov og hyggelig børnefødselsdag i en daginstitution i Gribskov udviklede sig fredag eftermiddag til et voldeligt overfald på to pædagoger. Det skriver Netavisen Gribskov.

Episoden fandt sted i Gilbjerg Børnehuse i Gribskov, da der pludselig opstod uoverensstemmelser mellem nogle forældre og pædagoger. Ifølge leder af børnehuset, Ida Maria Høgild, udsprang konfrontationen af kulturelle misforståelser om, hvordan man holder en fødselsdag.

- Nogle børn havde været til fødselsdag, og dem der holdt dagen mente, at det skulle ske på en anden måde, end hvad pædagogerne lige var parat til at lade ske. Vi har en politik om, at personalet ikke efterlader børn alene, forklarer hun til Netavisen Gribskov og understeger, at de tilstedeværende børn heldigvis ikke blev vidne til episoden.

To mænd gik i haven, da de pludselig blev truet på livet: 65-årig fynbo trak pistol mod naboer

– De ansatte stod i vejen for et voldsomt temperament. De har været udsat for vold. Så er den ikke længere. Børnene har heldigvis ikke set noget, men det er meget alvorligt set med mine øjne som leder, lyder det fra Ida Maria Høgild, der forklarer, at det var ved 13-tiden, at en gruppe forældre uventet gik til angreb på pædagogerne under festlighederne.

Hos Nordsjællands Politi har man efterfølgende bekræftet episoden over for BT. 

- Der bliver holdt fødselsdag i et fælleshus, og på et tidspunkt eskalerer det hele, og der er nogle uoverensstemmelser, der fører til, at der bliver udøvet nogle voldsforhold, fortæller vagthavende hos Nordsjællands Politi, Jan Hedeager, til BT.

På dette tidspunkt i jeres forhold er I mest lykkelige

Han ønsker dog ikke at komme nærmere ind på omstændighederne.

Det er senere kommet frem, at volden blev begået af en 25-årig mor til én af børnene. Efter det voldelige overfald på de to pædagoger i børnehuset, valgte den 25-årige kvinde at tage over til børnehaven, hvor pædagogerne arbejder. Her vælge hun at udøve hærværk og tyveri.

- Moderen forlader efterfølgende stedet og kører til institutionen, hvor hun ødelægger nogle ting og tager nogle telefoner, fortæller Jan Hedeager til BT.

Han understreger, at den 25-årige mor indtil videre blot er sigtet for vold.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip