26-årig kvinde gik tur i Holbæk: Da hun passerede en mand, fik hun knytnæve i ansigtet

Ninna Andreasen

378 uger siden

|

18/04/2017
112
Under en stilfærdig gåtur blev en 26-årig kvinde helt umotiveret udsat for vold. Mens hun lå og ømmede sig på jorden efter slaget, sagde overfaldsmanden de skræmmende ord.

Dagens topnyheder

Politiet beder nu om hjælp til at finde en voldsmand efter et fejlslagent røveri i Holbæk lørdag aften.

En 26-årig kvinde gik tur ved Ladegårdsparken mellem klokken 18 og 18.30. Hun gik på Vandtårnsstien i retning mod Peder Billesvej, da hun mødte en fremmed mand, som gik den modsatte retning.

Lige i det, hun passerede manden, slog han hende så hårdt i ansigtet, at hun faldt omkuld. Mens hun lå på jorden og ømmede sig efter slaget, krævede manden at få udleveret kvindens mobiltelefon og pung.

Den 26-årige fornemmede, at der kom andre gående på stedet. I hvert fald fik manden kolde fødder og stak af i ukendt retning. Han fik ikke kvindens telefon og pung med.

Kvinden beskriver gerningsmanden som mand, 20-30 år gammel, 170-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han talte dansk og var iført en sort hættetrøje med hætten trukket ned.

Efter overfaldet gik kvinden hjem for at sunde sig oven på den chokerende oplevelse. Hun anmeldte det fejlslagne røveriforsøg klokken 20.30.

Har man set noget i området, eller har man i øvrigt oplysninger i sagen, vil lokalpolitiet i Holbæk meget gerne have oplysninger. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.