26-årig sælger kom galt af sted med salgsannonce

Foto: Shutterstock

Det gik ikke som forventet for den unge mand.

Facebook er ikke kun stedet, hvor du kan læse opdateringer fra familiemedlemmer og venner. Det er i høj grad også en salgsplatform, og det var på det sociale medie, at en 52-årig mand fra Aarhus-området for nyligt faldt over en salgsannonce.

Læs også

LIGE NU: Dine indefrosne feriepenge kan udbetales nu

Her forsøgte en Facebookbruger at sælge en cykel, som til forveksling lignede den cykel, som den 52-åriges søn havde fået stjålet i efteråret.

Det skriver Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport. 

Den 52-årige havde derfor selv kontaktet sælgeren for at få oplyst stelnummeret på cyklen, hvilket bekræftede ham i, at cyklen tilhørte hans søn. Der blev lavet en aftale om fremvisning af cyklen tirsdag morgen, hvor sælgerens kone ville være hjemme og kunne vise cyklen frem, da han selv ville være på arbejde.

Manden kontaktede Østjyllands Politi, som tog ud og kiggede på cyklen. Efterfølgende kontaktede de telefonisk den 26-årige sælger og orienterede ham om sagen.

Købte den selv via Facebook

At det var en stjålet cykel, kom bag på den 26-årige sælger. Han forklarede politiet, at han selv havde købt cyklen via Facebook for et års tid siden, og at han jævnligt købte gamle cykler med henblik på at sætte dem i stand og sælge dem igen. 

Han fik at vide, at der var tale om en stjålet cykel, og at politiet ville beslaglægge den med henblik på udlevering til rette ejer.

Den 26-årige mand får nu mulighed for at dokumentere over for politiet, at han har købt cyklen i god tro. Hvis han ikke kan bevise det, kan han formentlig se frem til en sigtelse for hæleri, skriver Østjyllands Politi.

Læs også

Efter voldsomme oversvømmelser: Nu er en’plage’ af dødelige edderkopper på vej

 

 

 

Dagens Gossip