29-årig kvinde standsede i rundkørsel: Det skulle hun aldrig have gjort

Foto: Lars Laursen/Biofoto/Ritzau Scanpix

Det gjorde både ondt på en 29-årig kvinde og hendes bil, at hun stoppede op i en rundkørsel natten til lørdag.

En 29-årige kvinde fra Helsingør kom natten til lørdag kørende i sin bil sammen med sin kæreste. Her var nogle et par andre bilister så utilfredse med hende kørsel, at de standsede hende og slog hende.

Nordsjællands Politi fortæller i deres døgnrapport, at den 29-årige kvinde og hendes kæreste kom kørende ved Kokkedal Industripark klokken 00.30. Her blev de standset i en rundkørsel, hvor to mænd var meget utilfredse med hendes kørsel.

Læs også

Røver truede mand med kødøkse: Det fortrød han, da han fandt ud af, hvem det var

De konfronterede hende derefter og begyndte at brokke sig, hvorefter de gav hende en lussing.

Da den 29-årige kvinde og hendes kæreste kørte fra stedet, kastede de to mænd en flaske efter bilen, hvilket resulterede i, at bagruden blev delvist knust.

Politiet leder efter disse mænd

Politiet har i deres døgnrapport udsendt et signalement af de to mænd. De beskrives således:

Mand A: Udenlandsk af udseende. 24 til 29 år gammel. Mellem 175 og 180 cm. Kraftig af bygning, brun i huden med sort hår. Han talte dansk med accent.

Mand B: Udenlandsk af udseende. 24 til 29 år. 185 til 190 cm høj. Spinkel af bygning. Brun i huden. Talte dansk med accent og var iført kasket.

Kender du til de to personer eller har du informationer, der kan hjælpe politiet, så vil de meget gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Læs også

Reddede en 14-årig dreng fra en dømt pædofils hjem: Fik 15 års fængsel som belønning

 

 

Dagens Gossip