Reddede en 14-årig dreng fra en dømt pædofils hjem: Fik 15 års fængsel som belønning

I Rusland er en mekaniker blevet dømt til 15 års fængsel efter at have befriet en 14-årig fra en pædofil. Foto: Shutterstock

En russisk mekaniker står nu til 15 års fængsel efter han reddede en 14-årig dreng fra en tidligere dømt pædofils hjem.

Da den 33-årige russiske mekaniker, Vladimir Sankin ville redde en 14-årig dreng ud af kløerne på en tidligere dømt pædofil, tog redningsaktionen overhånd. Under redningsaktionen blev den tidligere dømte pædofile mand slået ihjel, og det har nu ført til, at den 33-årige redningsmand står til 15 år i spjældet.

Offentligheden er dog ikke tilfreds med udsigten til, at det der umiddelbart ligner en heltegerning skal resultere i 15 år i en russisk fængselscelle. De kræver nu mekanikeren løsladt og sagen henlagt.

Det startede da mekanikeren fik en anmodning fra en hektisk teenager, der gerne ville have ham til at hjælpe en ven, der var blevet låst inde i en lejlighed. Lejligheden tilhørte den 54-årige Vladimir Zaitsev.

Mekanikeren tvang sig ind i lejligheden og befriede den 14-årige dreng. I mellemtiden var den tilfangetagne dreng blevet tvunget til at tage sit tøj af. Ellers ville den 54-årige pædofile angivligt slå drengen ihjel. Det fortalte den tilfangetagne teenager til politiet. 

Efter drengen blev befriet, tog mekanikeren den 54-årige mand med udenfor og begyndte at tæve ham med en træpind, mens de ventede på at politiet skulle komme. Resultatet var, at manden døde af sine kvæstelser inden politiet ankom til gerningsstedet. Den 54-årige mand var for nyligt blevet løsladt fra fængsel efter et andet sexangreb mod børn.

Sankin blev herefter tilbageholdt og sigtet for alvorlig legemsbeskadigelse med det resultat at offeret omkom.

Den pædofile mand havde mødt drengene i opgangen til hans lejlighed. Her forsøgte de to drenge at få varmen efter at have leget i sneen i flere timer. Den pædofile narrede drengen ind i sin lejlighed ved at love dem varme og lidt mad. Heldigvis slap den ene af drengene ud af lejligheden i tide, men den anden dreng var stadig låst inde. 

Det var her den ene dreng kontaktede mekanikeren, der herefter fik den anden dreng fri fra den pædofiles klør.

Vladimir Sankin har efterfølgende hævdet, at den pædofile døde, da hans hoved ramte jorden efter et fald under slåskampen. Han mener selv, at han har reddet to børn fra en skrækkelig skæbne og derfor ikke fortjener en så hård dom. 

Indtil videre har titusinder underskrevet en anmodning om frigivelse, fordi de mener, at Sankin er en helt og ikke en forbryder.

Læs også

Millionær kommer med opfordring til hjemløse: Sådan kan i sove i skraldespande

 

 

 

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip