3-årig involveret i voldsom ulykke: Hastet med helikopter til hospitalet

Foto: Presse-fotos.dk

Et blot 3-årigt barn er blevet hastet til Rigshospitalet med en helikopter. Barnet har været involveret i en voldsom trafikulykke.

Onsdag er et treårigt barn blevet fløjet på Rigshospitalet med helikopter, efter at have pådraget sig skader i forbindelse med en trafikulykke.

Læs også

300.000 kunder rammes: Nu stiger prisen med 275 kroner

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er der tale om en trafikulykke, der har fået fundet sted ved Herlufmagle ved Herfølge.

Ritzau skriver desuden, at det endnu ikke har været muligt for politiet at melde noget ud om barnets tilstand. Det eneste, de har meldt ud er, at barnet er blevet fløjet på Rigshospitalet med helikopter.

Foto: Presse-fotos.dk

Barnet har pådraget sig skader, da det var passager i en personbil, der kørte ind i et træ på Tybjergvej i Herlufmagle, hvor politiet fortsat arbejder.

Der var to andre personer med i den forulykkede bil, som må formodes ikke at være kommet lige så slemt til skade, som det treårige barn. De to andre passagerer er nemlig blevet kørt til hospitaler i nærområdet.

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til Ritzau, at der er tale om en soloulykke, hvor en personbil er kørt ind i et træ, der står langs vejen. Desuden har han fortalt til Lokalavisen, at det er et solouheld.

Foto: Presse-fotos.dk

"Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sig så meget andet, end at der er tale om et solouheld med tre tilskadekomne. En er fløjet til Rigshospitalet, og to personer er kørt til hospitalet - heriblandt et barn," siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Bo Geo Petersen, til Lokalavisen.dk.

Vejen er farbar, men politiet er dog fortsat på stedet, da de er i færd med at undersøge omstændighederne for ulykken.

Læs også

Far opdagede SMS på søns telefon: Tvang ham til at gå til politiet

 

Dagens Gossip