30-årig kvinde blev sexafpresset: Så lagde hun en snedig plan

Foto: Shutterstock.com

Da en 30-årig kvinde blev sexafpresset søndag aften, valgte hun at lægge en snedig plan.

Søndag aften var en 30-årig kvinde hjemme i sin bolig sammen med sin kæreste. Pludselig kom der et opkald på kærestens telefon, og det kom angiveligt fra den 30-årige kvinde.

Læs også

Mette Frederiksen med besked til danskerne

Hun havde åbenbart mistet sin telefon, og vedkommende der ringede i den anden ende, havde ikke nogen planer om at aflevere den høfligt tilbage.

Personen der ringede til kvindens kæreste fortalte, at hun skulle hæve 1.000 kroner, og derudover skulle hun udøve diverse seksuelle handlinger på ham, hvis hun ville have sin telefon igen.

Hvis ikke hun gjorde det, ville manden offentliggøre flere af de private billeder, som kvinden havde liggende på sin telefon.

Sagde ja til at mødes

Noget overraskende accepterede kvinden, men det var dog med en snedig plan i baghånden.

Kvinden havde nemlig kontaktet Østjyllands Politi, hvor hun fortalte om hændelsen. Den 30-årige kvinde havde derfor selskab af to civile betjente, da hun skulle mødes med manden, der havde afpresset hende.

Da de ankom til Klostertorvet i Aarhus, så de en 18-årig mand stå med den 30-årige kvindes telefon i hånden. Den 18-årige mand blev anholdt og sigtet for både tyveri og afpresning.

Læs også

Vanvittigt uheld: Ung mand mistede kontrollen

 

 

Dagens Gossip