30-årig kvinde skal i retten: Blev knaldet med 50 kilo narko på parkeringsplads foran Bilka

Nils Würtzenfeld

369 uger siden

|

15/06/2017
112
Arkivfoto.
Arkivfoto.
En kvinde forsøgte sidste år at overlevere 50 kilo amfetamin foran Bilka. Nu skal hun i retten.

Dagens topnyheder

En 30-årig kvinde fremstilles i dag for retten i Næstved, da hun er sigtet for at være en del af en større narkosag fra Slagelse,

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Sagen omfatter en del personer, hvoraf flere blev anholdt under en politiaktion 6. oktober sidste år – heriblandt den 30-årige kvinde.

Anholdelserne fandt sted, da politiet slog til mod flere personer, der var i færd med at overlevere 50 kilo amfetamin på parkeringspladsen foran Bilka i Slagelse.

Anholdelsen af kvinden var den 15. i rækken i forbindelse med narkosagen, og siden oktober sidste har efterforskningsarbejdet budt på endnu flere anholdelser såvel som drama.

Det skete, da politiet fandt frem til et amfetaminlaboratorium, hvor man kunne arrestere tre personer, der havde til hensigt at befri én af de anholdte fra Bilka-episoden fra Slagelse arrest.

Det skulle blandt andet være foregået med et jagtgevær.

Den 30-årige kvinde står sigtet for hæleri med hensyn til flere større pengebeløb, idet hendes rolle - ifølge politiet - har været at transportere store pengebeløb til udlandet, som betaling for nogle af de produkter, der skulle bruges til fremstilling af amfetamin.

Udover den 30-årige kvinde sidder ni personer fortsat varetægtsfængslet, mens to allerede er dømt i befrielsesaktionen.

Læs også: 4-årig pige bortført fra børnehave: Nu er to personer anholdt