31-årig kvinde genkendte tyv: Da han steg på bussen, ventede der ham en grim overraskelse

En cykeltyv blev søndag genkendt af en 31-årig kvinde, der var hurtig og ringede til politiet.

Søndag omkring klokken 19.30 fik en 31-årig kvinde fra Aarhus et chok, da hun kom gående ved Veri Centret i Aarhus Nord og pludselig spottede en mand, der så bekendt ud.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Manden havde nemlig fredag i sidste uge stjålet kvindes fars elcykel, der stod parkeret på Vorregårds Allé foran LokalBrugsen i Aarhus Nord. Efter tyveriet havde både kvinden og faderen fået lov at se en overvågningsvideo fra stedet og derfor kunne kvinden genkende den langfingrede cykeltyv.

Læs også

Far skynder sig på hospital med 1-årig søn: Så spotter lægerne den farlig genstand i drengens mave

Den 31-årig kvinde ringede derfor straks til politiet, mens hun begyndte at følge efter manden på afstand. Uvidende om, at han blev skygget, steg tyven på en bus, hvilket kvinden kunne fortælle politiet.

Derfor sendte ordensmagten en patrulje af sted, der ventede ved bussens næste stoppested. Her stod to betjente på i hver sin ende af bussen, og da de nåede frem til manden, en 41-årig rumænsk statsborger, blev han anholdt og sigtet for tyveri.

På stationen erkendte han tyveriet af cyklen og modtog en straksbøde, da han er ikke er dansk statsborger og ikke har bopæl i Danmark.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip