Far skynder sig på hospital med 1-årig søn: Så spotter lægerne den farlig genstand i drengens mave

Foto: privat

En lille dreng fik fingrene i sin mors ting på badeværelset, og da forældrene så, hvad drengen havde slugt, skyndte de sig på hospitalet.

 Det tog et enkelt snuptag for den 16 måneder gamle dreng.

Mens moderen stod ud på toilettet og plejede sin krop, så kom den lille kinesiske dreng Guo Hongbo ud til sin mor og greb sin mors negleklipper i en hurtig bevægelse.

Moderen så bevægelsen ud af øjenkrogen og skyndte sig derfor at bede om den lille negleklipper med det samme, men drengen puttede den straks i munden og slugte den lille genstand i en bevægelse, skriver Mirror.

De forskrækkede forældre fra den byen Changchun, der ligger i den nordøstlige del af Kina, greb straks deres søn og tog ham med til hospitalet.

Læs også

Sønderjysk sommerhusejer fik et chok efter indbrud: Tørstig tyv efterlod mystisk brev

Her kunne lægerne hurtigt konstatere, at det skulle gå hurtigt, da den skarpe genstand kunne skære sig gennem drengens tarme og forårsage indre blødninger.

Forældrene skyndte sig til det nærmeste hospital, da de opdagede, hvad drengen havde gjort. Foto: privat

På et skanningsbillede kunne lægerne hurtigt konkludere, at  negleklipperen lå i drengens mave, hvor lægerne ikke turde at lade den passere gennem systemet på en naturlig facon.

På røntgenbilledet kunne lægerne med det samme se den farlig genstand, som den lille dreng havde slugt. Foto: privat

- Det tager cirka fire til seks timer før at noget ryger gennem maven og tyndtarmen. Da forældrene ankom efter 30 minutter, kunne vi regne ud, at negleklipperen stadigvæk lå i drengens mave, siger læge Bian Peng, der behandlede den lille dreng.

Via et kamera og en specialdesignet gribetang, kunne lægerne fjerne negleklipperen uden at operere drengen. Foto: privat

Lægerne kunne dog undgå en operation ved at lave en endoskopi, hvor lægerne kunne føre et kamera ned i svælget og maven på drengen og trække den farlige skarpe genstand ud med en specialdesignet gribekrog.

Det tog kun 25 minutter, før forældrene kunne ånde lettet op og få deres negleklipper udleveret igen.

Læs også

Philip rev sig på busk, da han legede med sine børn i haven: Var tæt på at dø af farlig sygdom

- Endoskopien er fuldstændig harmløs, så der var ikke brug for yderligere hospitalsophold, siger Bian Peng til kinesiske medier. 

Det er dog ikke den eneste gang, at forældres hurtige reaktion har ført til opdagelsen af farlige sygdomme eller lidelser. 19-årige Charlotte kunne ikke længere læse en sms på mobilen, hvilket fik forældrene til at tage hende til optikeren. Og så kom den farlige sandhed frem i lyset. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip