31-årig mand dræbt

Presse-fotos.dk

Det er desværre ikke et engangstilfældet, og kort før midnat var der igen skyderi i Odense-bydelen Vollsmose, hvor der blev affyret flere skud i den uroplaget bydel.

To 31-årige mænd blev ramt og en af dem blev så alvorligt såret, at han kort efter afgik ved døden. Det bekræfter Fyns Politi i en pressemeddelelse. Den anden person er hårdt såret, men meldes i stabil tilstand. 

Læs også

Advarer danskerne: Pas på dette opkald

 

Presse-fotos.dk

Skyderiet skete i Egeparken

Vagtchefen ved Fyns Polti, Steen Nyland, fortæller til B.T., at skyderiet skete inde i selve boligområdet Egeparken i Vollsmose, og politiet er torsdag stadig massivt til stedet i området.

“Vi har afspærret gerningsstedet derude, og vi er stadig i gang med undersøgelserne, og det vil vi være en god del af dagen,” udtaler vagtchefen. 

Hvorvidt episoden har forbindelse til andre konflikter i området eller hvad der forårsagede episoden, vil Steen Nyland ikke udtale sig om, da B.T spørger ind til det. 

Der var også skyderi i sidste uge

Det er kun en uge siden, der senest blev affyret skud i Vollsmose. Det skriver Fyens.dk. Da blev fire personer anholdt af politiet. De blev dog alle løsladt uden sigtelser efter en afhøring. Politiet indførte efter denne episode en visitationszone den 18. juni, der dækker en større del af Odense. Om dette tiltag udtalte politidirektør Arne Gram sig:

Presse-fotos.dk

“Vi ønsker at sende et klart og utvetydigt signal til dem, der anvender våben, om, at det vil og kan vi under ingen omstændigheder acceptere,” sagde politidirektøren. 

Politiet er stadig til stede

Beboere i Egeparken er blevet bedt om at blive i deres lejligheder, fordi politiet torsdag morgen stadig er i gang med undersøgelser i bydelen, ifølge Fyens.dk. Hele parkeringspladsen foran Egeparken er afspærret, hvor politiets teknikere går rundt og sætte små gule skilte op, når de finder noget af interesse.

Presse-fotos.dk

 

Presse-fotos.dk

 

Presse-fotos.dk

 

Presse-fotos.dk

 

Læs også

Mand smuglede 127 gram kokain i penis

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip