Mand smuglede 127 gram kokain i penis

Foto: Shutterstock.com

Der er mange som bliver ualmindeligt kreative, når de skal smugle ulovlige sager på tværs af landegrænser. Det blev en mand også, da han i februar smuglede 127 gram kokain i en penis.

En britisk mand står nu overfor 36 måneders fængsel, efter at han blev taget i Bruxelles lufthavn - hvor han havde gjort et yderst kreativt forsøg på at smugle 127 gram kokain. Han havde nemlig udstyret sig selv med en kunstig penis, hvor i, han kunne smugle kokainen, det skriver Ladbible.com.

Det var den 8 februar at manden blev arresteret i Bruxelles, efter at have rejst fra Jamaica. Det var her han forsøgte at få den store mængde kokain med ind i Belgien. 

Læs også

Dette kan du ikke længere få en p-afgift for

Manden testede dog positiv for kokain, på sin vej gennem lufthavnen og blev derfor ført til universitetshospitalet i Jette i Bruxelles. Her skulle han undersøges yderligere, for at finde ud af om han havde kokain på sig.

Her kunne politiet og lægerne konstatere at manden havde udstyret sig med en kunstig penis - og i den lå de 127 gram kokain gemt. 

Manden fortalte at han havde besøgt sin mor på Jamaica, og under besøget havde en bekendt tilbudt ham kokain. Manden hævdede at han havde besluttet at tage imod kokainen og tage det med sig, så han kunne tage det selv, når han engang vendte hjem.

Ifølge Het Niuwsblad kunne anklagemyndigheden ikke bekræfter om manden havde handlet på vegne af en narko-bande, men vil alligevel kræve en fængselsstraf på 36 måneder.

Hans forsvarer skulle angiveligt have bedt om at indstille dommen, da manden har sundhedsmæssige problemer, og hans Advokat skulle have argumenteret med at “Min klient har nyresvigt og er nød til at træne og følge en ordentlig diæt - ingen af delene er muligt i vores fængsler, så jeg beder om at få suspenderet dommen”

Om det lykkedes manden at få dommen suspenderet er endnu uvist, mandens sag skal for retten igen i dag, den 24. juni. 

Læs også

Overvægtige danskere skal opspores og opfordres til at gå i fedmebehandling

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip