35-årig i kritisk tilstand efter voldsom arbejdsulykke

Foto: Shutterstock

Den 35-årige er indlagt i kritisk tilstand.

En 35-årig mand er tirsdag ved middagstid kommet galt afsted i en voldsom arbejdsulykke ved Langsted syd for Tommerup på Fyn.

Som følge af ulykken er den 35-årige blevet kørt til Odense Universitetshospital. Her er han omkring klokken 14 blevet indlagt i kritisk tilstand. Det siger Milan Holck Nielsen, der er vagtchef ved Fyns Politi til Fyens Stiftstidende

Læs også

WHO advarer om udbrud af dødelig virus

- Arbejdsulykken er sket i forbindelse med noget gravearbejde, hvor der er sket et jordsked. Jeg kan ikke konkludere, om jorden er faldet oven på ham. Den information har jeg ikke på nuværende tidspunkt, siger han.

Både Beredskab Fyn, ambulancer og politi rykkede ud til ulykken, som blev anmeldt klokken 11.55. Da der er tale om en ulykke, der er sket i forbindelse med en arbejdssituation, så er Arbejdstilsynet også blevet involveret i sagen.

Det skal de, således at man kan vurdere, om eksempelvis sikkerhedsforanstaltninger ikke er blevet overholdt eller lignende.

- Vi har også Arbejdstilsynet derude. De undersøger altid sagen, når der har været en alvorlig arbejdsulykke. Og det er tilfældet her, siger vagtchefen.

Ifølge Arbejdstilsynet, så døde der i Danmark i 2021 46 personer som følge af en arbejdsulykke. I 2022 er 17 personer indtil videre døde som følge af en arbejdsulykke.

Læs også

Coop fjerner flere populære varer fra hylderne

 

Dagens Gossip