38-årig død i forfærdelig ulykke: Skulle prøvekøre motorcykel i baggård

Livet stod desværre ikke til at redde for en 38-årig kvinde, da hun blev hastet til hospitalet efter en soloulykke på motorcykel, hvor hun mistede herredømmet.

Søndag eftermiddag gik det fuldstændig galt for en 38-årig kvinde, der skulle prøvekøre en motorcykel. Hun satte sig op på den i sin baggård i Skødstrup, men hun mistede herredømmet over det tohjulede-køretøj, og det kostede hende livet.

Læs også

Syv børn efterladt i gloende varm bil: Blev reddet af 4-årig

Østjyllands Politi skriver i deres døgnrapport, at kvinden kørte frontalt ind i en mur, da hun mistede herredømmet over motorcyklen. Hun blev hurtigt fragtet til hospitalet, hvor hun blev indlagt, men desværre kunne lægerne ikke redde hendes liv. Hun afgik derfor ved døden mandag.

En bilinspektør er nu i færd med at undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken, for at finde ud af, hvordan det kunne ende så galt.

20-årig kørte ind i lastbil

Motorcykelulykken var ikke den eneste færdselsulykke i politiets døgnrapport. Det kunne nemlig være gået rigtig slemt til for en blot 20-årig mand, da han kørte på Tingvej i Vejerslev. Af endnu ukendte årsager endte den unge bilist i den modsatte vejbane, og her ramte han direkte ind i en lastbil, der blev ført af en 57-årig mand.

Den 20-årige bilist blev fragtet til skadestuen med det samme, men han slap heldigvis uden alvorlige skader.

Heller ingen kom til skade tidligere på dagen, da en 30-årig kvinde kørte direkte op bag i en bil ført af en 36-årig mand. Det meldes ikke i politiets døgnrapport, hvorfor sammenstødet skete, men kvinden er blevet sigtet for manglende agtpågivenhed, og det tyder dermed på, at hun blot var uopmærksom på den forankørende.

Læs også

Helt væk! Bilist kørte 100 km/t på dansk landevej... Bremserne virkede ikke

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip