4-årig søn og far efterlyses: Frygter for drengens liv

Foto: Finn Frandsen / Ritzau Scanpix

John Laursen på 62 år og hans søn Peter på 4 år er efterlyst af politiet. De frygter, at sønnens liv er i fare.

Opdateret: John Laursen og Peter er nu blevet fundet. De har været involveret i en færdselsulykke.

Læs også

Eftersøgning AFBLÆST: 62-årig far dræbt i bilulykke - 4-årig søn overlevede

62-årig John Laursen er forsvundet, og det samme er tilfældet for hans blot fireårige søn Peter, som han har haft i sin varetægt siden søndag aften. Nu er politiet ude med en efterlysning for dem begge to, da de frygter, at John kunne finde på at skade sin søn.

Det indleder politiet i den pressemeddelelse, de har sendt ud til den danske presse, hvori der står, at ‘Politiet har grund til at tro, John Laursen kunne finde på at gøre skade på sin fireårige søn Peter”

Læs også

6 km/t for hurtigt endte med at koste 250.000 kroner

Moderen har hørt fra sønnen her mandag morgen, og hun frygter for drengens liv. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde drengen og hans far.

Det skal du holde øje med

Faren John Laursen er en 62-årig mand. Almindelig til kraftigt bygget. Han er tyndhåret og har høje tindinger, og så kan han bære briller.

Foto: Politiet

Han kører formentlig rundt i en grå Suzuki Ignis fra årgang 2006 med registreringsnummeret BT58113.

Midt- og Vestjyllands Politi har netop frigivet billeder af John Laursen og hans søn i håb om, at offentligheden kan hjælpe til med at finde dem.

Hvis du ser drengen Peter eller hans far, så må du meget gerne kontakte Midt og Vestjyllands Politi hurtigst muligt, så de kan finde frem til dem.

Politiet fortæller ikke noget om, hvorfor John Laursen skulle have interesse i at skade søn, de fortæller blot, at der frygtes for drengens liv.

Læs også

Målrettet indsats fra Politiet: De tager dig, hvis du gør dette bag rattet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip