40 dages fængsel: Sur elev puttede giftig opvasketablet i lærerens kaffe

En 19-årig mand var så utilfreds med sin lærer, at han valgte at hælde en knust obvasketablet i hans kaffe. Det kostede 40 dages betinget fængsel.

De fleste mennesker er formentlig ikke gået smertefrit gennem skoletiden, hvor der ofte vil være mindst en lærer, som man bare ikke kan døje. Den lærer har mange sikkert ønsket at sende et sted hen, hvor peberet gror, eller måske det, der er værre.

For langt de fleste bliver det dog bare i tankerne, men en enkelt 19-årig kunne ikke dy sig for at hævne sig på sin lærer. Han bryggede derfor en kop kaffe, der endte med at indeholde en ret giftig opvasketablet, som hans lærer skulle indtage.

Læs også

Ung musiker døde af koffeinforgiftning

Det skriver Fyens.dk, som har kigget detaljerne igennem fra den retssag, der kørte mod den 19-årig tilbage i juni. Her blev den 19-årige tilkendt 40 dages betinget fængsel, men hvis vedkommende kan holde sin sti ren i prøvetiden på et år, og derudover udfører 60 timers samfundstjeneste, så kommer der ingen fængselsstraf.

Indrømmede kun en ting

I retten har den 19-årige fortalt, at han havde et dårligt forhold til sin lærer på Produktionsskolen Sydfyns Erhvervsforskole. Derfor ville han hævne sig på sin lærer ved at hælde salt i kaffen.

Den 19-årige nægtede således, at han skulle have tilføjet mere end salt i kaffen, men et vidne havde dog set, hvordan den 19-årig havde tilføjet en knust opvasketablet. Derudover var den 19-årige også tiltalt for at skulle have puttet afføringsmiddel i kaffen, men det viste sig ikke at være tilfældet.

Foruden den mandlige lærer, var der også en kvindelig lærer, der drak af kaffen. De mente begge, at den smagte meget mærkeligt, og de fik begge ubehag. Den mandlige lærer fik sågar forhøjet sit levertal, efter at han havde drukket af kaffen med den giftige opvasketablet.

Hændelsen fandt sted i januar, men det var først i forrige måned, at der blev afsagt dom i sagen. Den 19-årig blev kendt skyldig i straffelovens paragraf 224 stk. 1, der omhandler vold.

Læs også

Åh nej: Familie slukkede den forkerte respirator

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip