42-årig mand anholdt: Kastede brugte kanyler ind på børnehavelegeplads

Arkivfoto: LISELOTTE SABROE/Scanpix

En 42-årig mand har indrømmet, at han i weekenden kastede flere kanyler ind på en legeplads i Esbjerg.

Søndag og mandag gjorde en række borgere i Esbjerg et både makabert og skræmmende fund.

På børnehaven Lykkegårdsparkens legeplads fandt man nemlig op til flere brugte kanyler.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Kongefamilien udsat for indbrud på Gråsten Slot: Prins Christian opdagede de ubudne gæster

Onsdag har en 42-årig mand fra Esbjerg imidlertid erkendt over for nærpolitiet i Esbjerg Øst, at det var ham, der kastede de farlige kanyler ind på børnehavens legeplads.

Han har forklaret, at episoden fandt sted, efter han havde haft et skænderi med en beboer i kvarteret. Det gjorde ham efterfølgende så rasende, at han valgte at kaste med de brugte kanyler.

Indrømmelsen kom under en afhøring med politiet, og den 42-årige mand, der ikke selv bor i området, er nu sigtet for overtrædelse af affaldsbekendtgørelsen.

Læs også

Politiet stoppede lastbil med frugt: Gjorde vildt fund bag æbler og meloner

Han har tilmed forklaret, at han er meget ked af hændelsesforløbet og understreger, at han ikke har haft til hensigt at skade nogen.

Som følge af hændelsen har der dels været en patrulje på stedet, dels har nærbetjente patruljeret i området for at skabe tryghed. Desuden har nærpolitiet holdt møde om hændelsesforløbet med områdelederen af børnehaven, lederen af den lokale skole, boligforeningen i området og de kommunale SSP-medarbejdere.

Læs også

Dårlige nyheder for Peter Madsen - har ikke fået sit ønske opfyldt

Politiet roser i denne sammenhæng de øvrige aktører i samarbejdet for at være med til at få hændelsen hurtigt løst samt være med til at skabe øget tryghed i området.

- Det er et udtryk for godt sammenhold, understreger politikommissær Per Bech fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordvest.

 

Dagens Gossip