42-årig mand ydmyget af en gruppe unge indvandrere

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En gruppe unge indvandrere kommer skal ind at ruske tremmer, efter at de både overfaldt og ydmygede en 42-årige mand.

Mellem 10 måneder og halvandet år skal en gruppe på fem mænd sidde i fængsel. Det har Retten i Glostrup her til formiddag besluttet, hvor også to af mændene har fået en advarsel om udvisning.

Startede i et S-tog

Årsagen skyldes, at de fem ung mænd der alle er i alderen 16 til 20 år, overfaldt en mand og ydmygede ham.

Læs også

Iskold svindler til 24-årig kvinde: ‘Jeg har lige taget røven på dig’

Det begyndte i et S-tog, hvor de fem mænd begyndte at chikanere en 42-årig mand, som valgte at stå af på Brøndby Strand Station for at slippe væk fra dem.

Fulgte efter ham til parkeringspladsen

De ung mænd fulgte dog efter ham, og da de ankom til en parkeringsplads tæt på stationen, begyndte overfaldet.. De unge mænd brækkede næsen på den 42-årig mand, og flere af mandens tænder blev slået løs.

Manden fik frastjålet sig sin mobiltelefon, nøgler og kreditkort, og hele overfaldet blev filmet på en af de unge mænds telefon. Det oplyser Vestegnens Politi ifølge SN.dk.

Blev ydmyget

Det var dog ikke nok for den unge indvandrergruppe at overfalde manden. Han skulle også ydmyges, og det gjorde de ved at true ham til at tage sit tøj af og aflevere sine ejendele. 

Den 42-årige mand blev slået med et bælte på kroppen, og han blev ligeledes slået i hovedet og på kroppen.

De unge drenge blev sigtet og anholdt for vold og røveri, hvilket de nu har fået deres dom for. De skal i fængsel i mellem 10 til 18 måneder, og to af de fem mænd risikerer udvisning, hvis de laver mere ballade.

Læs også

Nick spiste sin banan fra Lidl - Så vrimlede det ud med edderkopper

 

Dagens Gossip