Iskold svindler til 24-årig kvinde: ‘Jeg har lige taget røven på dig’

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

En 24-årig kvinde blev udsat for et svindelnummer af en iskold svindler. Kvinden fik nemlig hånden, og blev fortalt, at hun netop var blevet snydt.

Hvis man dagligt følger med i nyhederne, så vil man vide, at der er en ‘ny’ form for svindel på gaden. Det fungerer kort fortalt på den måde, at svindleren udgiver sig for at ville købe en genstand via den blå avis, men når det kommer til betalingen, kan det kun ske via bankoverførsel.

Svindleren lader som om, at han overfører pengene, og kort efter modtager sælgeren så en sms, hvor afsenderen er banken. I beskeden lyder det, at der er foretaget en overførsel, og at pengene vil stå på kontoen næste dag.

Læs også

52-årig mand dyttede af 82-årig bilist: Det skulle han aldrig have gjort

Beskeden er dog ikke sendt fra banken, men i stedet fra svindleren, der kan udgive sig for at være banken.

Sådan hang det også sammen, da en 24-årig kvinde skulle sælge sin iPhone 11 Pro i mandags. Hun havde aftalt at mødes med køberen ved Fakta på Dalgas Allé i Skive, hvor handlen skulle finde sted.

Svindleren gennemførte sit svindelnummer, mens kvinden var i den tro, at pengene ville komme ind på hendes konto dagen efter.

'Jeg har taget røven på dig'

Normalt plejer sælgeren først at finde ud af, at de er blevet snydt den efterfølgende dag, men den 24-årige kvinde fandt ud af det med det samme.

Svindleren viste sig nemlig at være iskold, og da han havde sat sig ind i bilen, gav han hånd til kvinden og sagde ‘Jeg har lige taget røven på dig’. Det fortæller politibetjent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive til Skive Folkeblad.

Manden beskrives som værende mørk i huden, cirka 25 år og med kort hår og skægstubbe. Hvis du har oplysninger, bedes du kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Advarsel til danskerne: Hold dig langt væk herfra

 

Dagens Gossip