52-årig mand dyttede af 82-årig bilist: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Per øxenholt/Ritzau Scanpix

Det belønner sig sjældent at være aggressiv i trafikken, og det var det heller ikke for hverken en 52-årig mand eller en 82-årig mand.

Nogle gange kan det være svært at holde tålmodigheden i trafikken. Det kan være en person, der ‘sover’ lidt for længe, når det røde lys skifter til grønt, eller det kan være en bilist der kører 40 km/t, hvor der må køres 50.

De fleste nøjes dog med at lade deres frustrationer blive i bilen, men det var ikke tilfældet for en 52-årig mand fra Skive.

Læs også

Den 52-årige mand kom hen til et kryds, hvor han holdt bag ved en 82-årig mand. Da lyset blev grønt, ville den 52-årige bilist gerne videre, men den 82-årige mand rykkede sig ikke ud af flækken.

Det fik den 52-årige mand til at dytte af den ældre herre, men det skulle han ikke have gjort.

Begyndte at køre efter ham

Niels Bach fra Lokalpolitiet i Skive fortæller nemlig til Skive Folkeblad, at den 82-årige mand begyndte at køre efter den 52-årig mand, der havde dyttet af ham, og han fulgte efter ham gennem det meste af byen.

Da den 52-årige mand stoppede op og steg ud af bilen, valgte den 82-årige mand at gøre det samme, og han havde ikke tænkt sig at være kærlig.

Den 82-årige mand langede således et par knytnæveslag lige i ansigtet på den 52-årige mand, og det resulterede altså i en sigtelse for vold. Det oplyser politiet til Skive Folkeblad.

Læs også

Luksusfælden i aften: 'Du kan blive anholdt når som helst'