54-årig mand købte ny bil, få dage efter blev den taget - havde glemt vigtig ting

Foto: Shutterstock.com

Det var slet ikke sådan, at den 54-årige havde håbet, at det nye bilkøb skulle ende.

Torsdag morgen klokken lidt i ni kørte en 54-årig mand en tur i Aarhus. På Marselis Boulevard blev han standset af en patrulje, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten. Betjentene kunne nemlig se, at manden havde glemt at spænde sin sele, og derudover var han heller ikke 100 procent fokuseret på at køre bil. Han sad nemlig med sin mobiltelefon ved øret.

Læs også

Optagelser går helt galt: Felix Smith ude efter voldsomt uheld

Om betjentene sagde ‘nu igen’, da de fandt ud af, hvem manden var, melder rapporten ikke noget om, men det ville ikke undre. Det var nemlig tredje gang inden for kort tid, at han kørte bil, selvom han er frakendt kørekortet.

En kending af politiet

Da betjentene bad om bilistens kørekort, måtte han erkende, at han ikke havde et. Efter et tjek med vagtcentralen fandt betjentene ud af den 54-åriges historik, og hans bil blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation. Derudover blev han sigtet for at køre uden førerret, oplyser politiet.

Det var en rigtig øv-situation for manden, da han netop i sidste uge havde købt bilen. Om han i købsituationen havde glemt, at han ikke havde noget kørekort, vides ikke. Han ønskede dog umiddelbart ikke at gå videre med konfiskationen i retten.

Læs også

Minister melder ud: Nu er der nyt om mundbindsrestriktioner

 

Dagens Gossip