55-årig mand fra Vejle tog kvælertag på konen: - Hun var provokerende

Manden forklarede, at han ikke kunne huske noget om episoden, men flere skræmmende fotos og en lægeerklæring var med til at kaste lys over sagen.

En 55-årig mand fra Vejle blev i dag ved Retten i Kolding dømt for to tilfælde af vold og trusler mod sin kone.

Begge episoder skete i parrets fælles hjem. Første episode skete den 3. maj 2016, hvor den 55-årige mand slog sin 42-årige kone to gange i ansigtet med knyttet hånd.

Den dømte erkendte i retten, at han havde gjort det og forklarede, at det var fordi konen havde været provokerende overfor ham.

Anden episode skete den 4. juli 2016, oplyser Jesper Rubow, der er anklager fra Sydøstjyllands Politi.

- Men her forklarede den 55-årige i retten, at han ikke kunne huske noget om episoden, og at han derfor nægtede sig skyldig, forklarer Jesper Rubow i en pressemeddelse.

Læs også

Emilia groft overfaldet på vej hjem: Unge drenge skar hende fra læbe til øre

Den 42-årige kone kunne dog beskrive, hvordan hendes mand havde slået hende flere gange i ansigtet med knyttet hånd og to gange havde taget kvælertag med begge hænder på hendes hals.

- Hendes forklaring blev bestyrket af billeder og en lægeerklæring, og derfor blev manden også dømt for den episode, afslutter anklager Jesper Rubow.

Den 55-årige mand fik 3 måneders betinget fængsel, og han skal udføre 80 timers samfundstjeneste. Han modtog efterfølgende dommen.

 

Dagens Gossip