Emilia groft overfaldet på vej hjem: Unge drenge skar hende fra læbe til øre

Da Emilia stille og roligt var på ve hjemj stødte hun ind i fire drenge, hvoraf en af dem skar hende med en skarp genstand i ansigtet.

- Jeg som storesøster er RASENDE!!

Sådan begynder Marica Jensen sit opslag på Facebook. Hun er storesøster til Emilia, der lørdag aften den 24 september blev udsat for et særdeles voldsomt overfald, da hun gik på en sti i Hannerup i Fredericia.

Overfaldet sket cirka klokken 19:45, hvor Emilia går forbi fire drenge. De ene af dem tager uden grund fat i Emilias skulder og snitter hende i kinden med noget skarpt.

- Så sej som Emilia er, tager hun fat i hans nakke med hendes lange negle, og får sig kæmpet fri så hun kan løbe sin vej. Emilia kommer derefter ned til hendes veninde, som får hende hjulpet hjem til os, skriver Marica Jensen.

Hun fortæller også, at Emilia efter omstændighederne har det godt fysisk, men er hårdt ramt psykisk. Det samme gælder for familien.

  - Emilia slipper fysisk måske kun med et ar på hendes kind, men hun vil psykisk være mærket for livet af det her.

   Emilia har desværre ikke ret meget at sige om de fire drenge, men hun beskriver tre af drengene til at være omkring 179-180 cm høj og den sidste var lavere end hende selv - hun er cirka 175 cm høj. Og så var de iført carhartt bukser.

   - Emilia har ikke brug for for meget opmærksomhed, og var meget skeptisk over for dette opslag, men vi blev enige om, at det var en god idé at advare andre unge og forældre, om de idioter der render rundt derude, skriver storesøsteren i opslaget.

   Marica Jensen oplyser også at politiet er underrettet.

   - Men hvis nogle har set noget eller hørt noget, må i meget gerne kontakte os eller politiet, vi ønsker at disse drenge får den straf de fortjener. Vær opmærksomme og pas på hinanden!, slutter hun af i opslaget.

    

    

   Dagens Gossip