62-årig kvinde blinkede med forlygterne af bilist: Det skulle hun ikke have gjort

Foto: Shutterstock.com

Det blev ikke en helt almindelig køretur, som en 62-årig kvinde begav sig ud på i weekenden. Hun mødte nemlig en særligt aggressiv bilist.

En 62-årig kvinde fik sig noget af en forskrækkelse - og mere til - da hun var ude at køre en tur i Skævinge i weekenden.

Læs også

Forfærdelig ulykke: 13-årig dreng flyver ud af forlystelse

I løbet af hendes tur, kørte der en lille Toyota Aygo ind foran hende, hvilket hun ikke var helt tilfreds med. Hun valgte derfor at blinke med forlygterne, for at vise sin utilfredshed.

Det skulle hun dog ikke have gjort.

Bilisten i Toyota Aygoen stoppede nemlig op, og han valgte at konfrontere den 62-årige kvinde. Her langede han en knytnæve i ansigtet på hende, hvorefter han hev hende i håret og skubbede hende ind i en flaskecontainer.

Noget tydede på, at den 37-årige gerningsmand ville have fortsat med sin voldsaktion, hvis der ikke var kommet forbipasserende. Det fortæller David Buch, der er vagthavende hos Nordsjællands Politi.

“Det virkede som om, han kun stoppede med at slå, fordi der kom forbipasserende,” fortalte han til Frederiksborg Amts Avis.

Det lykkedes politiet at anholde den 37-årige mand, som de sigtede for vold.

Politiet er dog ikke færdige med sagen endnu, og de ønsker derfor at høre fra to personer, som var vidne til overfaldet.

Der er tale om to mænd, der kom kørende i en VW Transporter. Hvis du kender en af de to personer, eller er det måske dig, så vil politiet meget gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Læs også

Her holder politiet særligt øje med bilister i denne uge

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip