65-årig kvinde spillede alt for høj musik: Så gjorde politiet noget uventet

Foto: Shutterstock.com

Politiet tog utraditionelle metoder i brug, da en 65-årig kvinde spillede alt for højt musik.

Det kan nogle gange være svært at vurdere, hvor højt musikken lyder inde hos naboen, hvis man skruer godt op for anlægget.

En 65-årig kvinde havde hvert fald ikke tænkt på, at hendes musik var alt for højt for hendes naboer, og det resulterede i, at politiet lagde et visit forbi.

Læs også

Iuliaa forsvandt på mystisk vis: Nu er der tragisk nyt

Den 65-årige kvinde der er bosat i Nakskov fik besøg af politiet omkring 18.00-tiden. Anmeldelsen politiet havde modtaget lød på, at der blevet spillet for højt musik.

Da politiet kom forbi adressen mødte de en kvinde, der bestemt ikke var villig til at skrue ned for musikken. Politiet bad hende ellers flere gange skrue ned, men det gjorde hun ikke, og derfor greb politiet til utraditionelle metoder.

De tog hendes musikanlæg

I stedet for selv at slukke for anlægget, valgte politiet i stedet at gå ind i kvindens bolig, hvor de først frakoblede hendes musikanlæg og derefter tog det med på politistationen.

Politiet mente nemlig, at det var den eneste måde, de kunne sikre ro i området.

Den 65-årige kvinde blev derudover sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det oplyser Lolland-Falsters Politi i deres dagsrapport.

Læs også

Danske restauranter tager ekstra beløb fra gæsterne

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip