73-årig dansker samlede 100 kroner op fra jorden: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

En 73-årig mand samlede en almindelig 100-kroneseddel op fra jorden. Det viste sig, at han aldrig burde havde gjort dette.

Fredag blev Midt- og Vestsjællands Politi kontaktet af en 73-årig mand, der var blevet udsat for et tricktyveri.

Læs også

Nu kan du få en bøde for at kigge på dit ur, mens du kører

Han forklarede, at han havde mistet sit kreditkort, efter at have været udsat for et noget underligt møde foran Super Brugsen i Hvalsø. Det fremgår af fredagens døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Kort forinden havde den ældre mand været inde i Super Brugsen for at handle. Da han træder ud af butikken, ser han, at der ligger en 100-kroneseddel på jorden ude på parkeringspladsen.

I samme øjeblik, hvor han bukker sig ned for at samle den op, er der en udenlandsk mand, der retter henvendelse til ham og siger, at han mener, at det må være hans penge.

Herefter vil den udenlandske mand hjælpe den 73-årige mand med at lægge sedlen ned i hans tegnebog. Da han kort tid efter står inde på apoteket, opdager han desværre, at han har mistet sit kreditkort.

Efterfølgende får han tjekket sin bankkonto, hvor han kan se, at der er blevet trukket 5.567 kroner via det betalingskort, som han fik stjålet foran Super Brugsen.

Sagen bliver efterforsket af Midt- og Vestsjællands Politi, der har gjort det klart, at man skal være opmærksom på denne form for tricktyveri. Hertil har de også opfordret til, at man er skeptisk, hvis man støder på nogen, der 'pludseligt er overdrevent hjælpsomme'.

Støder man på mistænkelige personer eller bliver man udsat for forsøg på tricktyveri, opfordres det til, at man retter henvendelse til politiet på 114.

Læs også

Inger Støjberg efter over 50.000 vælgererklæringer: Jeg er meget taknemmelig

Beskrivelsen af den udenlandske mand er meget mangelfuld, da det blot angives, at han er mørk i huden, mørkhåret og med skægstubbe.

 

Dagens Gossip