80-årig slået til blods ved bageren: Tog den forkerte parkeringsplads

Google Maps

Fredag fandt et groft overfald på en 80-årig mand sted foran en bager i Kerteminde.

Fredag klokken cirka 13.50 opstod et voldsomt drama foran bageren Clausens Eftf. på Hans Schacksvej i Kerteminde på Fyn.

Her var en 80-årig mand kørt til bageren, men da han skulle til at køre ind på en ledig parkeringsplads, kørte en anden bil op bagved ham.

Det oplyser Fyens Politi i deres døgnrappport fra weekenden.

Læs også

Beruset mand ville skyde ekskæreste på hendes skole: Fik et lift derhen af sin mor

Ud af den anden bil steg en mandlig bilist, der straks åbnede den ældre mands bildør og vredt fortalte ham, at den ledige parkerings bås hans, og at den 80-årige bilist dermed godt kunne flytte sig i en fart.

Den ældre mand svarede dog roligt, at ‘det mente han nu ikke’, hvilket gjorde den anden bilist så rasende, at han tog hårdt fat om den 80-årige og trak ham ud af bilen, hvorefter han slog ham så hårdt i ansigtet, at den ældre mand med det samme begyndte at bløde kraftigt fra både næse og mund.

Læs også

Mand død efter voldsom ulykke: Fik teltpløk gennem halsen

Med det samme kom to vidner løbende, mens de råbte, og det fik hurtigt den ophidsede voldsmand til at sætte sig tilbage i sin bil og køre væk.

Efterfølgende blev politiet tilkaldt, og ved hjælp af vidnernes gengivelse af hændelsesforløbet samt signalement af den flygtede bilist, har politiet fået identificeret en mistænkt, som muligvis allerde har fået et besøg af Fyns Politi.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip