80-årig ville trykke 20-årig kvinde i hånden: Men pludselig udnyttede han situationen

Emil Ryttergaard

373 uger siden

|

22/05/2017
112
Han rakte hånden frem, men da hun greb den, slog han til. Foto: Shutterstock
Han rakte hånden frem, men da hun greb den, slog han til. Foto: Shutterstock
Da en 80-årig mand fra Skælskør rakte hånden frem for at hilse på en tilfældig 20-årig kvinde på gaden, var hans intention ikke kun at trykke hende i hånden. Han ville have mere.

Dagens topnyheder

En 20-årig kvinde fra Skælskør fik sig en ganske ubehagelig overraskelse fredag formiddag, da en ældre herre henvendte sig til hende på gaden. 

En 80-årig mand råbte til hende, da hun gik en tur ved villakvarteret ved Skolevangen, oplyser Sydsjælland- og Lollands Falsters Politi. Han ville have hende til at komme nærmere. 

Da den unge kvinde gik tættere på den gamle mand, rakte han pludselig hånden ud mod hende og gjorde tegn til at ville trykke hende i hånden.

Da hun derefter rakte hånden frem for at hilse på ham, greb han fat i hende og trak hende til sig.

Herefter befamlede han den unge kvinde på brysterne og komplimenterede hendes barm. 

Det var ved Skolevangen i Skælskør, den 20-årige kvinde blev antastet og forulempet af den 80-årige mand. Foto: Google Maps.

Kvinden skyndte sig at trække hånden til sig og gik videre, men manden fulgte fortsat efter hende i bil. Han kørte dog videre og forsvandt væk, da kvinden stoppede op.

Den 20-årige kvinde anmeldte efterfølgende hændelsen til politiet, der fandt frem til den 80-årige mand, som nu er sigtet for blufærdighedskrænkelse. 

Politibetjenten står klar til at fange fartdjævel: Så slår han til