8.000 danskere får en besked fra politiet i dag, er du en af dem?

Foto: Shutterstock.com

Når man modtager en besked fra politiet i ens e-boks, så er det ofte ensbetydende med en dyr hilsen. I dag får 8.000 danskere en hilsen, men der er ikke nogen faktura med. Tværtimod skal du gøre politiet en tjeneste.

I dag udsender politiet nemlig et spørgeskema om poltiet til 8.000 tilfældigt udvalgte danskere. Spørgsmålene handler om tryghed og tillid til politiet, og du kan hjælpe ved at tage dig tid til at svare på spørgsmålene. 

Skulle du være så 'heldig' at modtage beskeden fra politiet, så kan du roligt åbne spørgeskemaet, det er helt ægte. Det forsikrer politiet om i flere beskeder på bl.a. Facebook.

Tilliden til politiet er styrtdykket gennem de sidste år. Megafon lavede bl.a. en undersøgelse for TV2 for et par år siden, hvor konklusionen var klar: Tilliden var i bund, og selvstændige initiativer som borgerværn og lignende begyndte at dukke på.

Borgernes syn på politiet har været, at de har mere travlt med at fange fartsyndere og bruge deres tid på politiske topmøder og fodboldkampe og de dermed mister følingen med de sager, som ligger borgerne nær.

Ifølge megafonmålingen havde knap 40 procent af de i alt 1.033 adspurgte danskere ikke tiltro til, at politiet havde ressourcer nok til at sikre den nødvendige tryghed for danskerne. 

Læs også

Tragisk Halloween: Skræmte 5-årig dreng som løb ud foran lastbil

 

 

Dagens Gossip