82-årig mand fik træls overraskelse på parkeringsplads ved Rema 1000

Den 82-årige mand fik sig en træls overraskelse på parkeringspladsen ved Rema 1000 på Nørre Boulevard i Randers.

Onsdag klokken 13.35 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 82-årig mand.

Han havde fået sig en træls overraskelse på parkeringspladsen ved Rema 1000 på Nørre Boulevard i Randers. Her havde han fået stjålet sin bil, og bilen blev med det samme efterlyst i politiets systemer.

Læs også

Advarer trafikanter på Storebæltsbroen

Det skriver Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport.

Knap tre kvarter senere klokken 14.13 kørte en patrulje på Hadsundvej, da de blev opmærksomme på en bil, der blev ført af en 39-årig mand, som betjentene vidste var blevet frakendt førerretten. 

Betjentene fik standset bilen, og den 39-årige mand erkendte med det samme, at han ikke havde ret til at køre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. 

Derudover vurderede betjentene, at manden også var påvirket af spiritus og/eller narkotika, hvilket en alkometertest bekræftede. Den 39-årige havde en promille over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Da han også oplyste, at han havde røget hash dagen forinden, blev han desuden sigtet for narkokørsel. 

Under visitation blev manden fundet i besiddelse af en klump hash og en taser, hvorfor han også blev sigtet for narkobesiddelse og for overtrædelse af våbenloven. 

Men det sluttede ikke her for den 39-årige. 

For efter et kig på den bil, som manden var kørende i, fandt betjentene ud, at det var den bil, som den 82-årige havde meldt stjålet kort tid forinden, og den 39-årige mand blev derfor også sigtet for brugstyveri af bil. 

Han blev herefter kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve, og den stjålne bil blev leveret tilbage til rette ejer, oplyser Østjyllands Politi.

Læs også

Kræver ministerens afgang

 

 

 

Dagens Gossip